De beste plekken om te bezoeken in Den Haag


Den Haag is een prachtige stad om te bezoeken. Er zijn tal van leuke plekken om naartoe te gaan, zoals De Passage. Hier vind je alles onder één dak: winkels, horeca en cultuur. Wil je weten waar je moet zijn in Den Haag? In deze blogpost geven we je tips over een dagje uit in Den Haag!

De Passage

Begin uw dagje Den Haag met een bezoek aan De Passage. Dit is een van de populairste winkelgebieden van de stad, en het is gemakkelijk te zien waarom. Met meer dan 100 winkels vindt u hier zeker wat u zoekt. En als u honger krijgt, zijn er genoeg geweldige restaurants om uit te kiezen.

Musea

Ga na het winkelen naar een van de vele musea in Den Haag. Het Mauritshuis is een must voor kunstliefhebbers, terwijl het Museum Boijmans Van Beuningen perfect is voor wie geïnteresseerd is in geschiedenis en cultuur. Als u met kinderen komt, moet u zeker het Madurodam miniatuurpark bezoeken.

Wandeling

Sluit uw dag af met een wandeling door het centrum van de stad. Den Haag heeft een prachtige architectuur, en u vindt er tal van leuke winkels en restaurants. Als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen, ga dan naar het Vredespaleis of het Binnenhof. Dit zijn twee van de populairste toeristische attracties van Den Haag, die zeker een bezoek waard zijn.

Strand

Wie houdt er niet van het strand? Den Haag ligt niet ver van het strand dus tijdens een dagje weg in Den Haag kun je gemakkelijk even naar het strand rijden.

Tot zover onze tips voor een dagje Den Haag. We wensen u veel plezier in deze prachtige stad!

Bron: https://depassage.nl/