Dit zijn de (zomer) modetrends van 2021


Het is weer heerlijk weer dus de leuke broeken, jurkjes en tops kunnen weer uit de kast gehaald worden. Maar nu is de vraag wat zijn nou de modetrends van 2021. Ik zal in dit artikel een aantal modetrends opnoemen die je zeker deze zomer zult zien.

1. Chique maar wel comfortabel

Helemaal tijdens de pandemie ben je vast gewend geraakt aan het dragen van lekker zittende kleding. Maar dat hoeft niet op te houden nu je gewoon weer naar kantoor moet of uit de deur gaat, want loungewear is echt een trend in 2021. Het voelt net alsof je een joggingbroek aanhebt maar het ziet er uit als een nette broek of ander kleding stuk. En zeg nou eerlijk dat is toch een echte win-win situatie.

2. Pastelkleuren

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar pastelkleuren zijn echt helemaal in. Het fijne aan kleding in pastelkleuren is dat je wat makkelijker meerdere kleuren combinaties kan maken het het niet vloekt. En dit geldt niet alleen voor kleding maar ook voor schoenen, tassen en sieraden. Het is simpelweg helemaal in nu!

3. Een tas maar dan in mini vorm

Als het gaat om accessoires die trending zijn dan zijn minitassen wel echt het ding. Helemaal leuk is bijvoorbeeld een minitasje die matcht met je schoenen. Daarnaast zijn minitasjes natuurlijk ook super handig, ze zijn niet zo groot als normale tassen maar je kunt wel alle belangrijke dingen die je nodig hebt meenemen.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een merk dat voldoet aan deze modetrend, dan ben je bij het merk Berba aan het juiste adres. Zij hebben vele soorten tassen van klein tot middelgroot. Daarnaast is het ook nog eens gemaakt van een duurzaam materiaal, namelijk leer. Zo draag je ook een beetje bij aan verduurzaming en dat is in deze tijd best belangrijk. Klik hier om een kijkje te nemen voor meer producten.