Duikhorloges vs. Sporthorloges


De meest voorkomende misvatting die mensen hebben over mannenmode is dat het simpel is. Niets is minder waar. Enerzijds hebben we de klassieke herenkleding met pakken, Oxford-overhemden en Patek Philippe-horloges. Aan de andere kant van het spectrum is er streetwear waar u waarschijnlijk T-shirts met doos logo’s en Casio G-Shock-horloges zou zien. Hoewel geen enkele stijl superieur is aan de andere, is het belangrijk om te weten welke horloges het beste bij welke stijl passen. In dit artikel kijken we naar duikhorloges versus sporthorloges! (bron: https://www.excluso.nl/).

Duikhorloges

Duikhorloges behoren tot de meest robuuste horloges op de markt. Ze zijn gemaakt om de diepste diepten van de oceaan te veroveren. Daarom zijn ze meestal omvangrijk en groot. Afgezien daarvan moeten duikhorloges meestal een reeks tests doorstaan ​​om een ​​”echt duikhorloge” te worden genoemd.

Wanneer moet u een duikhorloge dragen?

Afgezien van het voor de hand liggende antwoord dat u het tijdens een duiksessie moet dragen, kunt u duikhorloges het beste nonchalant dragen. En afhankelijk van het ontwerp van uw horloge, kan het ook geschikt zijn voor smart casual-instellingen. Zorg ervoor dat uw duikhorloge strak en niet te omvangrijk is.

Wat te dragen met een duikhorloge

Gelukkig voor u zijn duikhorloges erg veelzijdig om te dragen. U kunt ze zelfs dragen met alleen een korte broek en een T-shirt, of u kunt ze zelfs combineren met uw Oxford-overhemd. Draag echter geen duikhorloges met pakken, tenzij het evenement een meer ontspannen dresscode vereist.

Sporthorloges

Sporthorloges zijn gemaakt voor avonturen. Over het algemeen hebben deze uurwerken duurzame kasten en gemakkelijk afleesbare wijzerplaten voor het gemak. Afgezien van die eigenschappen, hebben ze ook een behoorlijke classificatie voor waterbestendigheid, omdat sportevenementen erg veeleisend kunnen zijn.

Wanneer moet u een sporthorloge dragen?

Door het sportieve design schitteren deze horloges het best in een casual setting en bij fysieke activiteiten. Het wordt sterk aangeraden om sporthorloges te vermijden wanneer u naar formele evenementen of zelfs semi-formele evenementen gaat.

Wat te dragen met een sporthorloge

Sporthorloges zien er het beste uit bij vrije tijd, omdat het de sportiviteit aanvult. Het horloge zal zich zeker thuis voelen in combinatie met joggingbroeken, korte broeken, T-shirts en sneakers. Afgezien daarvan staat een sporthorloge ook goed bij een spijkerbroek.

 

Ga voor een assortiment aan duikhorloges en sporthorloges naar Excluso.nl.