Maak je outfit compleet met deze oorbellen

oorbellen kopen

Accessoires kunnen je outfit maken én kraken. Belangrijk dus om goed stil te staan bij de accessoires die je kiest om je outfit mee af te maken. In dit artikel wil ik het met je hebben over de verschillende soorten oorbellen die op dit moment erg in de mode zijn. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Bron: myuniquestyle.nl

Hoops!

Hoops zijn de laatste jaren enorm populair. Hoops zijn ‘traditionele’ ronde oorbellen die oorspronkelijk afkomstig zijn uit de latino cultuur. Met name in de jaren ’90 zag je hoops overal en tegenwoordig zien we ze steeds vaker terug. Hoops zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor subtiele ‘Bali hoops’! Wat denk je bijvoorbeeld van dit setje stijlvolle oorbellen?

Earcuffs

Net als hoops, zijn ook earcuffs op dit moment helemaal in. Earcuffs zijn net wat anders dan je misschien gewend bent en met earcuffs kun je gaan voor een stoere, opvallende look. Een fijn bijkomend voordeel is dat je voor dit type oorbel geen gaatjes in je oren nodig hebt; je kunt dit model namelijk gewoon op je oor klemmen. Ideaal dus!

Oorbellen met een V

Het zal je vast niet ontgaan zijn: oorbellen met een ‘v-vorm’. Ook dit type oorbel is de laatste maanden erg in trek! Leuk feitje: de grote aanjager van deze opvallende oorbellentrend is het Franse modehuis Louis Vuitton! De kenmerkende V-vormige oorbellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een model met parels of diamantjes. Voor welk model je ook gaat: je creëert in ieder geval een originele en opvallende look!

Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van oorbellen of ben je zelf op zoek naar een nieuw paar? Neem dan eens een kijkje op de website van My Unique Style.